Bracque

De speciaalbieren van Bracque zijn tot stand gekomen uit recepten die door de jaren heen geperfectioneerd zijn door meer dan 150 proef-lichtingen te brouwen. In 1996 opgericht als studenten bierbrouwvereniging, en door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele organisatie. De kennis van meer dan 40 ervaren brouwers wordt nu gecombineerd om slechts de allerbeste bieren voor u neer te zetten. Welkom bij Het Nieuwe Genieten!

Bracque Speciaalbieren presenteert nu haar eerste breed beschikbare bier: Bracque Single Blonde! Bracque Single Blonde is een vernieuwend Blond bier met een alcoholpercentage van 6%. Het bier is onderscheidend door zijn unieke karakter dat omschreven kan worden als zacht en rond met een licht hoppige afdronk. Graag delen we met u deze nieuwe ongeëvenaarde ervaring, tot stand gekomen door jarenlange overgedragen kennis.

Is uw interesse door ons gewekt? Wilt u ook Het Nieuwe Genieten ervaren? U kunt nu bestellingen plaatsen via sales@bracque.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bracque Speciaalbieren Logo